Saturday, November 12, 2011

THE TOP STOPPERS - WOSH, FEEL, YOKO, PIRO




Познавате ли ги? А, така. Само положителни отговори да се чуват. Ако пък случайно сте сред онези, които са отворили Google, грешката е ваша. Te… те са го изпяли вече:
"К’во от това, от Топ Стопърс (The Top Stoppers) има да чуете доста, внезапно се забърка нашата поредна гозба. Тук сме се събрали да творим красива магия, който не ми вярва – да си вземе диск от тия!”
Под наслов Mega Drive сцената в "Строежа" събра на едно място Оgi 23, Logo5, DJ Darkstep и началната причина за това събитие - Stick Insect и The Top Stoppers. Тези първите сте ги чували доста. "Огитата" със своето пънк-рок звучене винаги успявят да изненадат с някой кавър, а авторските им сингли са от песните, които мнозина си припяват. Даркстеп наистина няма нужда от представяне. Достатъчно е да се каже, че е продуцирал почти целия албум "Петилетка" на Logo5, а за този проект рядко ще се чуе лоша дума.
"Просто такъв ми е нрава, буболечката с микрофона продължава да шава!". И се чу, и се видя. Макар и леко позабравили това си проявление, с връщане назад във времето (около десетина години), Wosh и Yoko успяха да ни въвлекат в паяжината на Stick Insect. "Малко интимно парти си заформяме, но такива сме били винаги и такива ще бъдем!", не крие Wosh. Лошо няма. Даже трябва да се случва по-често. Вярно, концертите са най-вече да се забавляваме, но песните не трябва само да се слушат, важно е и да се почувстват. Oставиш ли се да потънеш, винаги ще намериш себе си в някое от изпълненията – дори да е само в едно изречение, определена рима или звук. А през тази вечер имаше много от тези, които, казано най-точно, докосват. Раздадени бяха и промо дискове "Stick Insect’s Mega Drive". Ако не сте се прибрали с бройка в задния си джоб – приятел в нужда се познава (Ама да почерпите - б.р.) Ще го превъртите доста пъти.
Миналата седмица имах късмета да се озова в Пловдив, където се изявиха Wosh и FeeL - чак на тях не им се вярваше колко (казано по нашенски) се изкефиха хората. На сцената се качи Piro и като застанаха тримата един до друг, си казаха "Е, трябва ни Йоко!". Различни в индивидуалността си, формацията Топ Стопърс обединява четирима артисти с една обща цел. Да си послужа с цитат от книгата "Библия на психопата": "редкият екземпляр, който сам пише песните си, изпълнява свои мелодии и живее собствения си живот". Дъжд от рими, качествена лирика, интригуващи инструментали – това е резултатът от колаборацията им.
Очаква се скоро да ни зарадват с клипове и два албума. Самостоятелният диск на FeeL ще носи името "Баланс" и ако сте чували на някой лайв песента "Едно момиче", то вероятно знаете, че нетърпението е напълно оправдано. "Get The Benjamins" е общият проект, в който Топ Стопърс ще ни представят доста интересни измерения на хип-хопа.
"По-добри сме от останалите, нещо друго притеснява ли те?"

източник: mysound.bg

MEGA DRIVE - THE TOP STOPPERS, STICK INSECT, FEEL, Ogi23 @ STROEJA







1 comment:

bossplayalom said...

мога да кажа само едно ... Номер Едно са