Wednesday, September 28, 2011

NRG D - MI ZION WAY - VIDEO PREMIERE 1st OCTOBER



1-ви Октомври е премиерата на първото видео на талантливия български реге артист NRG-D. За първи път клипа ще се прожектира на две различни места в България - София и Велико Търново. Именно в столицата изпълнителят твори с група Roots Rocket, с които има доста съвместни проекти.

На 01.10 от 22:00 в клуб Twins (София) и DaDa бар (Велико Търново), както и в интернет на facebook.com/blunt.bashment
Самият албумът ще можете да си закупите октомври месец от няколко вериги магазини (скоро ще бъдат известни магазините и цената) в по - големите градове от страната.

Снимките към дебютното видео са заснети в уникалните местности на планините Рила (Седемте Рилски езера) и Витоша.
Идеята на клипа изразява недоволството на справедливият осъзнат човек от системата и сивото градско ежедневие , което потиска желанието и мислите му за истински природосъобразен и хуманен начин на живот.В тези дни по голямата част от съвременното общество нямат време за медитации и досег с природата , като причината за това не е институцията в която работят или учат ами единствено и само начина им на мислене.Това което иска да ни припомни NRG_D чрез посланията от клипираният трак , е че за да постигнем вътрешен мир , за да намерим щастието и извоюваме свободата си , която е задължителна за баланса между духовният и материалният свят , ни е нужна дълбока и силна връзка с майката Земя.Колкото по често се връщаме към корените и родните си земи , толкова повече ще научим за себе си и житейския път , който ни предстои.

NRG D:
"Искрено се надявам , че с реализирането и материализирането на тези идеи и муза през годините до сега сме натрупали необходимият опит и умения за да докажем , че реге сцената в България не е мираж и то не само по родните ни земи ами и по цял свят , за което вече има и достатъчно доказателства.Искрено ви благодаря за подкрепата и търпението драги фенове и ценители на хубавата музика , защото без вас мисията ни би била безмислена и невъзможна!"



Оператор на клипа е Симеон Кермекчиев, а режисурата e дело на Sen I (rootsrocket.org).

No comments: