Tuesday, February 14, 2012

DRS @ VELIKO TARNOVO - CLUB JACK - 3.03.2012




3 март Blunt Bashment Foundation и клуб JACK представят пионерите на българският хип хоп DRS.

Завръщането на DRS би било много по-различно от завръщането на ФСБ например, защото първите така и не са изчезвали наистина! DRS е групата от онова поколение, което се наложиха да направят доста неща за първи път, неща, които другите музиканти не се бяха справяли да постигнат.

Оставете скуката увас и елате да се забавляваме с българските лъвове, заповядайте в джунглата на хип-хопа и хванете вълната на рапа. Ако предвижването ви е трудно може да се качите на шейна.
Заредете се с настроение, защото ние сме заредили с хубави напитки и качествена музика.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

3 март / клуб JACK - Велико Търново /

ВХОД - 5 лева

FACEBOOK EVENT
bluntbashment@gmail.com



Monday, February 06, 2012

Das EFX в София на 16 Февруари



Легендарните рапъри от Das EFX с концерт в София. Hill Homiez и DJ Rowland са подгряващите артисти!

Едни от легендите на хип-хопа от 90-те, американците Das EFX откриват сезона на големите рап концерти в България. Промоутърите от Hip Hop inside (хип хоп инсайт) са поканили Krazy Drazyz и Skoob този месец, за откриване...то на клубния хип хоп сезон. Концерта ще бъде на 16 февруари в столичния клуб Mixtape 5. София е спирка в европейското турне на Das EFX. Рапърите обещават уникално и запомнящо се шоу, с което ще докажат, че освен ветерани на сцената са и ветерани в правенето на едни от най-избухващите и енергични хип хоп концерти и до момента, шоу което никой фен не трябва да изпуска.

От българска страна, концерта ще подгряват Dj RAWLAND , CHEBOOK, както и артистите на Hill Homiez - SISTAH187, GERATA, NRG-D.

Билети може да намерите на цена от 20 лв., предварителна продажба и 25 лв., в деня на концерта, в мрежата на EVENTIM

Das EFX е американска рап група, чиито членове са рапърите Skoob (известен още като Books) и Dre (известен също като Krazy Drayz).Родом и двамата са от Бруклин, но пътищата им се пресичат години по-късно в университета във Вирджиния.Започват да творят заедно, наричайки се Das - от "Drayz and Skoob". Oнова, което демонстрират на сцената, е достатъчно, за да получат предложение за договор. Голямото признание за дуото идва с издаването на дебютния им албум "Dead Serious", който разкрива уникалния им стил на рапиране, съчетан с интересно звучащи безсмислици (като например маниера да завършват думите с "iggity") и рага елементи. "Dead Serious" разбива класациите на Billboard и постига платинен статус. Като сингли от него излизат "They Want EFX", "Mic Checka" и "Straight Out the Sewer". Das EFX си остават едно от задължителните имена в съвременната хип-хоп култура. През 2006, Dre се впуска в соло карираера, като досега има два записани албума към Rockstar Records.

NRG-D & Mendal - Какъв ден - Acoustic version



video: Nikifor Todorov

Thursday, February 02, 2012

STICK INSECT - MEGA DRIVE - ALBUM DOWNLOAD



Stick Insect Records©
Всички права запазени

Изтеглете албума от тук: Stick Insect - Mega Drive 2011