Thursday, June 23, 2011

Артистите на Nature-all Hip - Hop Open Air 2011


JAMALSKI (USA) - Jamal Mitchell
"Original raggamuffin punkrock bboy,zulu mc,x bdp made 1000 records shows worldwide and still in full effect i love life people and underground beats i am here to terrorize your party
1 love "




NOKAUT (Bourgas)
... ако не помниш, имаш много да ни гониш. Чуваш ли къде сме ние, а ти къде ни водиш?




DIS - едновременно стожери в българският рап и все още загадка,към която все повече хора поглеждат с любопитство, са ветерани в този стил музика.



SPENS - Кратко и ясно...





FARS – Funatic Adventures of Rhyme Sapiens е алтернативна забежка зародила се в главите на Николай Нешев / Nesh / и Филип Петров / Negy /. Събрани от градоустройствения план на София и оня горе с проклетите ябълки, израснали с хип-хоп по столичните булеварди, два/та/мата слагат началото на FARS в края на 2002г.



ЛОГО5 е роден в Младост, Софийска област.
По професия е доктор. След известен брой инфраструктурни реформи, ЛОГО5 е разделен
на две части – Радостин Георгиев /Mr. Freesk/ и Илия Григоров /Illea/. ЛОГО5 сам определя стила си като пост-модернистичен манифест с елементи на неосведоменост, но критиците го определят като класически нестандартен хип хоп.



Wosh Mc
"…макар сърцето, костите, човешкото ми аз да се разпаднат,
макар дори земята да се взриви на хиляди парченца -
едно мълчание ще остане да грее
като нетленен въглен с неугасима светлина,
ще се разраства и поглъща в пламъци
вода, дъх, насекомо и човек :
всичко, което е нищо и нищо, което е всичко…"




The Top Stoppers са нова рап групировка, която радва с интелигентен хип-хоп и супер smooth инструментали.
THE TOP STOPPERS са
WOSH MC - СТЕФАН ИВАНОВ
YOKO - ЙОАННА ПАСПАЛАНОВА
PIRO - ДИМИТЪР КРЪСТЕВ
FEEL - ФИЛИП ГАВРИЛОВ



SISTAH187
"А истината е това, в което вярвам и знам, че всички край нея ще станат по - добри. И независими сме от всяка мрачна мисъл, от всички лъжи, от всичко, което кара ни да ни боли."




FEEL /The Top Stoppers/
If you are alone, there is no balance.. But in fact.. you Are...




Leshper Art Crew (xprsn.org)- се ражда в Бенковски, Ямбол, в началото на третото хилядолетие от Новата ера. Докато Марципана изписва по фасадите трите инциала на LAC, някаде между блоковете банда лапетии, въртят фрийстайли за това, което са видяли днес , вчера, и това, което ще видят утре.LAC вдигат двата пръста за всички, които знаят какво правят и го правят без да пречат на останалите.



Група ‘SECH’ е една от най-странните и по доста необикновен начин събрали се групи в България. След дълго блуждаене и творческа летаргия в света на хип-хопа, MD Beddah, Vansan и nowallz, трима добре познати на родната хип-хоп сцена изпълнители, спонтанно решават да се съберат на калъп, за да реализарат заедно един интересен проект - SECH - масово съсичане и пречупване на представите за хип-хоп в България. Тежкото въздействащо звучене, налудничевите послания, скрития смисъл, смелата игра с психиката и емоционалното състояние на своите жертви - това са само малка част от ‘характерните’ белези на тяхната SECH.



MD BEDDAH !!!




GERATA




RAGGA ONE - е един от най-влиятелните млади гласове в dancehall музиката в България.Занимаващ се с музика от малък , справящ се еднакво с лириките на patois и бг в музиката му се открояват ясно Rasta посланията комбинирани с ragga vybz.Член на “Sunrise Project”



NRG D - Strictly Roots, Strictly Vegetarian
InI a righteous man who singing and spreading Jah love


Дебютът:


BEZIZHODICA




CHUKITO AND BOREAU


THE SHITS(LIVE BAND) feat. CHUKITO AND BOREAU VANTKA AND MORE MC'z LIVE ACT!



Fengi & MadBasta - Фънки-джазов рап с моментни психични отклонения


DJs


DJ DARKSTEP (ILLMate.com)


DJ SKILL (UDARNATA GRUPA)


GHAZA (NOKAUT)


DJ SMILE (Mirizma)


JAMEZ BONGG (ILLMATE, MIRIZMA)


UNKLE BILLY


SPECIAL A (SOFIA)


BluntRollerz (BBF)



BEATBOX SHOW: MANO - представя центъра на Вселената и България а.к.а Стара Зара.

GRAFFITI: UNL CREW (VT)
TLCREW
D2R
GOAT

DANCING DEMO: SO HARD ( THE CENTER )

Tuesday, June 21, 2011

Jamalski или Jamal Mitchell - Откритието на легендата KRS ONE


Jamalski е роден в New York в семейството на барабанист и артистка. Той започва работата си в развлекателната индустрия доста млад. В началото на ‘80-те Jamal за навлиза в музикалната и клубната култура когато е едва на 16 години. Скоро след това Jamalski се издига в музикалната сцена на New York.

През 1991 Jamalski се появява покрай KRS-One, като член на Boogie Down Productions в албума “Edutainment”, в песента “7 DJs” включваща KRS-One, Miss Melody, D-Nice, Harmony, Jamalski и други. След това записва и представя себе си в “BDP: Live Worldwide Hardcore album” за Jive Records.



Година по-късно Jamalski пуска на пазара първия си соло сингъл наречен “Jump, Spread Out (Let's Do it in the Dancehall)” продуциран от Bobby Konders. Този проект се продава в почти 200 000 копия и изтрелва Jamalski в предните редици на reggae/hip-hop сцената в New York.

През 1993 Jamalski подписва договор с Columbia/Sony Music и издава “Roughneck Reality”, албум с няколко сингъла и клипа, които се въртят с голям успех по MTV в средата на 1994.

През следващата година Jamalski се появява в няколко различни албума покриваши различни стилове. Прави песен с Brand New Heavies за техния албум “Heavy Rhyme Experience” за Delicious Vinyl, също участва и в втория албум Dee-Lite - “Infinity Within” издаден от Electra Records.



Jamalski има много участия по целия свят - САЩ, Европа и Япония. Скоро ще имаме удоволствието да го гледаме на живо и в България.





Sunday, June 12, 2011

Nature-All Hip - Hop Festival 2011 !!!




Nature-All Hip Hop Festival 2011
8 - 10 ЮЛИ
Mесността до Лясковския манастир
КАРТА

JAMALSKI СПЕЦИАЛЕН ГОСТ НА ТАЗГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА NATURE-ALL HIP HOP FESTIVAL !

Срещни природата на музиката! За четвърта поредна година, можеш да си част от „NATURE – ALL Hip Hop Festival”. Организаторите от Blunt Bashment Foundation обещават качествен хип-хоп, примесен с чист въздух, зелена трева и положителни емоции. Мястото на събитието е вече познато - и тази година ще се съберем около поляната близо до Лясковския манастир (6 км. източно от Велико Търново) за да изживеем под звездите заедно еуфорията от хип хопа.
Сред прекрасната природа край гр. Лясковец сме ви подготвили незабравимо преживяване – най- актуалните изпълнители, графити демонстрации и бийтбокс, хип хоп танци, VJ’s, DJ’s и изобщо всичко необходимо.
Допълнително за вашето добро настроение и удобства ще има осигурени: превоз от Велико Търново,свободен къмпинг сред дебела сянка, вкусно хапване и всякакви прохладни питиета, течаща вода и санитарни възли.
Тази година специално от Ню Йорк, САЩ, пристига нашият експлозивен гост – MC JAMALSKI – истинска легенда, който съчетава хип хоп- а с регето и рагата по начин, разбиващ всякакви представи. И той ще дойде на нашата сцена още първата вечер да ни махне главите с убийствения си стил.
Каним всички почитатели на българската музика, всички които са за идеята, за хората, за уважението към природата и красотите и да посетят фестивала и да се забавляват заедно с нас и любимите си артисти.



8 JULY/ЮЛИ

19:00ч. DJ SET
20:00ч. SISTAH187
20:30ч. FENGI & MADBASTA
21:00ч. BEZIZHODICA
21:30ч. SLIMsize
22:00ч. LOGO5
22:30ч. SPENS
23:00ч. WOSH MC
23:30ч. F.A.R.S.
00:00ч. JAMALSKI (USA)
... DJ SET

9 JULY/ЮЛИ

18:30ч. DJ SET
19:30ч. THE SHITS ft. Chuki and Boreau and more...
20:00ч. NRG-D
20:30ч. GERATA
21:00ч. RAGGA ONE ft. ZIGG, HILLA, BADJO
21:30ч. MD BEDDAH ft. SECH
22:00ч. LESHPER ART CREW (xprsn)
22:30ч. FEEL
23:00ч. THE TOP STOPPERS
23:30ч. DIS
00:00ч. NOKAUT
... DJ SET

Djs:
DJ SKILL, GHAZA, JAMEZ BONG, DJ SMILE (mirizma.org), SPECIAL A, BLUNT ROLLERZ(BluntBashment), DJ UNCLE BILLY

Beatbox – MANO

Graffiti artists – UNL crew, D2R, TLC ...

Dance – So Hard ( The Center )

Movie makers – Dimara creative studio

Да не забравяме различни специални награди, директно от сцената и от организаторите, за най- заслужилите фенове. Но това няма да е всичко – още много изненади ще ви очакват на сцената на Nature-all hip hop open air.
И нека да пазим и уважаваме чудната природа около нас!

All for tha hip hop, all for tha nature!!!

Вход: от 8 юли - 18 лева / 9 юли - 10 лева

с подкрепата на:










с медийната подкрепа на:




Friday, June 03, 2011

Sistah187 - Gang Bang (produced by BOBARO)



Представяме ви първият сингъл,от предстоящия да излезе тази година съвместен албум на Sistah187& Bobaro SHK.Музиката е дело на Bobaro ,а римите-на Sistah.Очаквайте от двамата един наистина главозамайващ проект,който ще взриви българската Хип Хоп сцена 4 real !!! Mix i mastering на сингъла - Rapid